Kurser

KURSER

Kurserna VT 2010 startar vecka 4.

Vårt mål är att kursdeltagarna ska ha roligt på kurskvällarna och att dom flesta förhoppningsvis ska ha lärt sig 10 danser under terminens gång !

NYBÖRJARE: Vänder sig till de som aldrig dansat linedance förut, i denna kurs form börjar vi ifrån grunden med lätta danser och i lågt utlärnings tempo.

För närvarande kan vi inte erbjuda någon nybörjarkurs eller grundkurs men vid tillräckligt många föranmälda kan vi starta upp en. För information ring vår kontaktperson som ni hittar längst ner på sidan.

GRUNDKURS: Vänder sig till de som dansat två terminer nybörjare eller för de som dansat tidigare men tillexempel gjort ett uppehåll eller för er som vill ha ett lite lägre tempo i utlärningen.

Här lär vi ut gamla och nya danser som även här är med lätta steg men med skillnaden att här är utlärnings tempot lite högre.

FORTSÄTTNING: Vänder sig till de som har dansat ett tag (vi rekommenderar dock minst två terminer i grundkursen) och som vill ha lite högre tempo i utlärningarna.

Här lär vi ut danser med lite mer avancerat snitt alltså med lite fler och mer komplicerade stegkombinationer men fortfarande inte så högt tempo att ni inte hänger med.

För närvarande har vi ett kurstillfällen att erbjuda per vecka :

1. Musköten Umedalen, ONSDAGAR, 18:30 – 20:00, Typ av kurs: FORTSÄTTNING.

Vi har under vårterminen tre inplanerade uppehåll.

Vecka 10 (Sportlov)

Vecka 13 och 14 (Påsklov).

Även denna termin kommer någon form av klubbdans att hållas, datum kommer att medellas senare.

Årsmöte kommer att hållas 14/2 på Musköten, återkommer med tid senare.

Sista kursveckan är vecka 16.

AVGIFTER

Kursavgift: Vuxen 300 :-

Ungdom 0-16 år 200 :-

Pensionär 200 :-

Medlemsavgift 50 :-